Tekijästä

Janne Ojajärvi on Pohjois-Karjalasta Helsinkiin siirtynyt uudenlaisia ilmaisukeinoja etsivä taiteilija ja huuliharpun soiton opettaja.

Muusikkona hän työskentelee huuliharpuilla, kosketinsoittimilla, laululla sekä janneharppukuvapitkähuilulla. Janne käyttää usein muusikon työssään myös kurkkulaulua, pitkähuilua, munniharppua, lyömäsoittimia, sekä konemusiikin keinoja. Suurin hänen intohimonsa musiikkia kohtaan on kuitenkin sävellys ja sovitus. Janne valmistui Karelia-ammattikorkeakoulusta musiikkipedagogiksi (AMK) huuliharpunsoittoon suuntautuneena. Tällä hetkellä hän toimii aktiivisesti mm. yhtyeissä Ojajärvi Blom Ojajärvi, Hurja halla, Trio Beoir ja Yhden penkin pojat. Janne valmistuu keväällä 2019 musiikin maisteriksi Sibelius-akatemiasta pääsoittimenaan huuliharput.

Janne opettaa Käpylän musiikkiopistossa huuliharppuryhmiä. Lisäksi hän antaa yksityisopetusta huuliharpun soitosta (kansanmusiikki, blues, rock, pop).

Lisätietoa ja ohjeet ilmoittautumiseen Käpylän musiikkiopiston avoimeen ryhmäopetukseen: http://www.kmo.fi/fi/kamulinja/avoin_ryhmaopetus

Ajoittain Janne työskentelee myös äänityksen ja miksauksen parissa. Hän valmistui vuonna 2011 medianomiksi Karelia-ammattikorkeakoulusta ääni-ilmaisuun suuntautuneena.

Lisätietoa Jannesta ja yksityisopetuksesta: https://janneojajarvi.com/

https://www.youtube.com/results?search_query=janne+ojaj%C3%A4rvi

jannen maisteritutkintokuva.jpg

Mainokset
%d bloggers like this: